Portfolio


POGLEDAJ VIŠE...
 
Igrani i dokumentarni film

Nakon suradnje s Prokurom na igranom filmu Željka Senečića Crveno & Crno, RED studio snimio je prvi samostalni kratkometražni igrani film. Prvi igrani film redatelja Coste Ipse Stvar ukusa snimljen prema scenariju Mirele Krnete, proglašen je najboljim kratkim filmom na britanskom festivalu Heart of England International Film Festival u Tamworthu. 

Više...
 
Korporativni film

Korporativni film predstavlja suvremeni alat komunikacije misije, vizije, korporativne kulture, tehnologije, ljudskih resursa, Vašim postojećim i potencijalnim klijentima u visoko konkurentnom okružju.

Više...
 
Promo spotovi

Reklamni spotovi i promotivni filmovi nekada su bili namijenjen isključivo televizijskom i kino prikazivanju. Pojavom interneta i njegovom sve intenzivnijom prisustvu reklamni spot dobio je i svoj novi medij. U više od 16 godina svog postojanja RED Studio producirao je brojne promotivne spotove i filmove za privatni i javni sektor kao i nevladine organizacije.

Više...
 
Glazbeni spotovi

Bez obzira na glazbeni stil bliskom suradnjom s bendovima i glazbenicima produciramo spotove u skladu s glazbenim stilovima i željama.

Više...